Uutiset

Ilmoitus

Sami Björkman irtisanoutuu työsopimuksesta ja työsuhteesta Posti Group Oyj:n sekä kaikkien samaan konserniin kuuluvien yhtiöiden kanssa.

Kemijärvellä 22.6.2019, Sami Björkman

TIEDOTE

Humanlink sai uuden omistajan – palvelut jatkuvat kuten aiemminkin

Humanlink on saanut tänään 25.1.2019 uuden omistajan, kun Posti Group Oyj sai päätökseen sisälogistiikkayhtiö Suomen Transval Group Oy:n oston. Myymälöiden sisälogistiikkapalveluja tuottava Humanlink Baltic (Humanlink Finland Oy, Humanlink Estonia Ou, Humanlink Baltic Latvia SIA) on osa Transvalia.

Asiakkaille Posti, Transval ja Humanlink yhdessä tarjoavat markkinoiden laajimmat ja kattavimmat logistiikan ulkoistusratkaisut kuljettamisesta varastointiin sekä asiakkaiden tiloissa tapahtuvaan sisälogistiikkaan.

Humanlinkin toimitusjohtaja Jarkko Tainio ja Toomas Sabsay (Humanlink Baltic COO) ovat tyytyväisiä, että yrityskauppa tulee hyödyttämään asiakkaiden lisäksi myös työntekijöitä, jotka ovat yrityksen tärkein menestystekijä.

- Uuden omistajan myötä nykyinen palvelukokonaisuus täydentyy Suomessa Postin logistiikkapalveluilla, kuten varasto- ja lisäarvopalveluilla, kuljetuspalveluilla ja asiakkaan tarpeen mukaan esimerkiksi verkkokauppa- ja pakettipalveluilla. Eestissä ja Latviassa tulemme jatkossa tarjoamaan sisälogistiikkapalveluita kattavammin muillekin teollisuuden aloille sekä vahvistamme palvelukyvykkyyttämme verkkokaupan kehityksessä, kertoo Toomas Sabsay Humanlink jatkaa asiakkaiden palvelua omalla nimellään ja samoilla henkilöillä. Myös yhteys- ja esimerkiksi laskutustiedot pysyvät samana.


Lisätietoa saat:

Jarkko Tainio
+358 400 484 585

Toomas Sabsay
+372 56 660 770

TIEDOTE

Suomen Transval Group Oy pääomistajaksi kaupan hyllytyspalveluihin erikoistuneeseen Humanlink yhtiöön.

Transval Group ja Humanlink (Humanlink Finland Oy, Humanlink Estonia Ou ja SIA Humanlink Baltic Latvia) omistajat ovat 13.7.2017 allekirjoitetulla
kaupalla sopineet Humanlink yhtiöiden osake-enemmistön ostosta. Yhtiön toimitusjohtaja Jarkko Tainio jatkaa yhtiössä edelleen merkittävänä avainhenkilöomistajana. Baltian liiketoiminnoista vastaava johtaja Tomas Sabsay jatkaa niin ikään yhtiön palveluksessa omistajana. Humanlink on yli 10 vuoden ajan toiminut kaupanalalla Voimahyllytys ja Voimakassa brändeillä. Suoriteperusteinen rivihinnoittelu hyllytyspalveluissa ja kuittiperusteinen hinnoittelu kassapalveluissa kohdentavat yrityksen asiakkaiden kulut käsiteltyjen volyymien mukaan.

Humanlink toimii Suomen lisäksi Virossa ja Latviassa työllistäen kokonaisuutena noin 270 kaupanalan ammattilaista. Yrityksen vuodelle 2017 budjetoitu liikevaihto on 3,8 Meur. (www.humanlink.fi) ”Yritys on kasvanut nopeasti ja nyt katsoimme hetken olevan oikea liittyä osaksi isompaa konsernia. Transvalin suoriteperusteinen tapa toimia ja vahva kehitysosaaminen tukevat hyvin Humanlinkin kasvustrategiaa. Yhdessä Transvalin kanssa uskon, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin ja tuomaan mukaan ison konsernin tuomia synergioita” – kommentoi Humanlinkin toimitusjohtaja Jarkko Tainio

”Humanlinkin pitkäaikainen osaaminen kaupanalalla yhdistettynä Transvalin sisälogistiikan kokemukseen luovat hyvän pohjan uuden liiketoiminnan (Retail Services) käynnistämiseen Transval konsernissa. Pystymme näin laajentamaan sisälogistiikkaa syvemmälle kaupan ketjussa varastokeräilystä aina hyllytykseen ja kassalle asti. Tehty kauppa edesauttaa myös Transvalin muiden liiketoiminnan osa-alueiden laajentamista Baltiaan. Toivotan koko Humanlinkin henkilökunnan tervetulleeksi osaksi Transval konsernia” – Transval Groupin toimitusjohtaja Risto Vilo toteaa


Lisätietoja

Jarkko Tainio
toimitusjohtaja, Humanlink Oy
gsm: 0400-484 585 tai jarkko.tainio@humanlink.fi

Risto Vilo
toimitusjohtaja, Transval Group Oy
gsm: 0400-904 253 tai risto.vilo@transval.fi

Avoimet työpaikat

Humanlink Suomi -sivustolta löydät avoimet työpaikat. Kun katsot, että työ soveltuu sinulle, voit jättää hakemuksen sivuston kautta.

Humanlink Finland

Humanlinkin sivusto on käytettävissä osoitteessa www.humanlink.fi. Sivusto on käytettävissä suomen, ruotsin, englannin, viron, latvian ja puolan kielillä. Verkkosivuston on toteuttanut Kannustaja. Humanlinkin sivusto tarjoaa ajankohtaista tietoa palveluista kaupan alalla.