VI ÖKAR ER FÖRTJÄNST GENOM ATT HJÄLPA ER ATT SÄLJA MER OCH GENOM ATT MINSKA ERA PERSONALKOSTNADER

Vi vet att vi kan öka era kunders genomsnittliga inköpsbelopp och förbättra kundupplevelsen.
SÄLJANDE HYLLPÅFYLLNING

Våra team för
säljande hyllpåfyllning och butikskommunikation tar hand om påfyllning av hyllor och ställ, övergripande marknadsföring av varor samt lagerpåfyllning.

KASSALÖSNINGAR

Det är ett bevisat faktum att ju kortare kassalinjen väntetiden, desto mer kunden tenderar att köpa. Våra kassalösningar är konstruerade för att minimera väntetiden med högsta kvalitet på kundservice.

MARKNADSFÖRINGSKAMPANJER

Vi är specialiserade på att förbättra dina marknadsföringskampanjer. Våra duktiga marknadsföring team kan förbättra säljmiljö i detaljhandeln utställningslokaler och även i köpcentra.

ANDRA TJÄNSTER

Vårt företag fungerar även som partner när det gäller outsourcing, särskilt inom områdena säljstöd, supporttjänster för marknadsföring av varor
samt hopplockning och
leverans av varor.

Humanlink Säljande Hyllpåfyllning
är ett UNIKT koncept för större snabbköpsbutiker och stormarknader

Detaljhandeln handlar verkligen om detaljer och många uppgifter måste hanteras för att ett varuhus ska fungera störningsfritt och effektivt.

De tjänster som vi tillhandahåller till våra detaljhandelskunder gör att butiks- och avdelningschefer kan ägna sig åt det de är bäst på, nämligen att sköta om sitt varuhus och känna sig trygga i vetskapen om att professionella yrkesutövare tar hand om de andra områdena. Våra team för säljande hyllpåfyllning och butikskommunikation tar hand om påfyllning av hyllor och ställ, övergripande marknadsföring av varor samt lagerpåfyllning, för att nämna några av de uppgifter som de utför.

Vi garanterar varutillgången på hyllorna och svarar effektivt mot kundbehoven samtidigt som platsbemanningen och lageromsättningen optimeras. Och viktigast av allt – vi ökar er förtjänst genom att hjälpa er att sälja mera och minska era personalkostnader.

Våra Tjänster Används Regelbundet av de
Mest Produktiva inom Detaljhandeln

Våra Fördelar

Skalbar prissättning för att stödja tillväxten av ditt företag

Ni kommer upptäcka att vår prissättning är tämligen okomplicerad; den består av ett fast pris per hyllenhet. Så ju mer ni säljer, ju större blir vårt affärssamarbete.

Ett modernt ERP affärssystem till din tjänst

Vi optimerar dagligen personalstyrkan med hjälp av insamlad data.

Återkoppling från Våra Kunder

"Humanlink var en av de bästa val jag har gjort för min detaljhandeln. Humanlink har hjälpt mig att uppnå en stadig, tvåsiffrig vinsttillväxt."

Återförsäljare, Östra Finland Kund sedan 8/2011

Vi vet att vi kan öka era kunders genomsnittliga inköpsbelopp och förbättra kundupplevelsen