Palvelut

VOIMAKERÄILY

VOIMAkeräily on kumppanisi verkkokaupan keräilyssä ja lähetyksessä. Palvelumme tehostaa toimintaasi ja tavaran kiertonopeutta. Kustannus perustuu toteutuneeseen myyntiisi.

VOIMAKASSA

VOIMAkassa parantaa kassan läpimenoaikaa ja palvelee jokaista asiakastasi parhaalla mahdollisella tavalla. Sujuva kassapalvelu nostaa myymäläkohtaista keskiostosta.

MENETELMÄANALYYSIT

Menetelmäanalyysillä tutkimme työtapojanne ja prosessejanne. Saat käyttöösi yksityiskohtaisen analyysin, jonka tulosten avulla optimoit sisäistä henkilöstöäsi ja materiaalivirtojasi.

Tehostamme kaupan toimintaa ja nostamme keskiostostaMyymälätoiminnan haasteet liittyvät nykyään logistisen sujuvuuden ja paremman asiakaskokemuksen saavuttamiseen kustannustehokkaasti. Pidämme huolta siitä,
että myymälän loppuasiakas on tyytyväinen eli löytää tarvitsemansa tuotteen
helposti ja että asiointi kassalla sujuu nopeasti ja sujuvasti. Palvelumme auttavat
tehostamaan päivittäistä toimintaa ja lisäämään myyntiä.

Volyymiperusteinen hinnoittelu hyllytys- ja kassapalveluissa kohdentaa yrityksen asiakkaiden kulut käsiteltyjen volyymien mukaan. Joustava palvelumme perustuu myynnin volyymivaihteluiden hallintaan. Tuloksena parempi tehokkuus per neliö, keskiostoksen kasvu ja hävikin tehokkaampi hallinta.

VOIMAhyllytyksen tehokkuus myynnin kasvattajana on selkeästi nähtävissä. Brändi-, konsepti- ja kampanjatuotteissa voidaan saavuttaa jopa 20% lisää myyntiä, kun hyllyt ovat täynnä ja siististi eteenvedettyinä. VOIMAkassa-konseptimme avulla saavutetaan nopeampi asiakkaan läpimeno. Hinnoittelu kassapalveluiden osalta perustuu asiakasvolyymiin.

VOIMAkoulutuksen saaneen hyllytys- ja kassahenkilöstön nopea saatavuus ja henkilöstön tehokas optimointi tuovat kaupalle myös lisää joustavuutta kausivaihteluissa. Samalla kaupan oma henkilöstö voi panostaa enemmän asiakaspalveluun sekä kampanja- ja esillepanosuunnitteluun.

Ota yhteyttä meihin. Keskustelemme kanssasi mielellämme siitä, miten
kaupan sisälogistiikkaa voidaan tehostaa uuden ajan myymäläpalveluilla.

Jarkko Tainio
BUSINESS DIRECTOR
+358 10 2399 100